Toepassingen Stachanov host, en ondersteunt de Proquestor implementaties op zowel technisch als functioneel niveau in de publieke en private sector.

 

  • De belangrijkste implementaties zijn gerealiseerd voor Achmea, het UWV en de Europese Commissie. Zowel Stachanov als onze hosting partners zijn ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd. Op basis van de vele Proquestor implementaties die we hebben uitgevoerd, hebben we veel ervaring op kunnen doen op het gebied van professionele bedrijfsprocesanalyses, compliance frameworks voor de publieke sector, en toegangs- en autorisatiebeleid, en informatiebeveiliging in de keten.

 

  • Alle implementaties bevatten de volgende functionaliteit: Volledig web-based toegangssysteem met open standaarden, toegankelijk door middel van een gebruikersportaal met op-maat-gemaakte gebruikersautenticatie. Het systeem bevat daarnaast dashboards met deadlines en todos, die ook voor werkgroepen geschikt zijn.

 

  • Relevante informatie is beschikbaar op need-to-know basis, met invoervalidatie, voor de financiële gegevens en de andere gegevens, en een intelligente zelfverrijkende database.Uitgebreid systeem om autorisaties toe te kennen aan rollen, workflowstappen, workflowacties, documenten, rapportages, niveaus, en het beheren van de autorisaties zelf.

 

  • Dit is workflow gestuurd, en het De levenscyclus van entiteiten (projecten, dossiers, subsidieaanvragen, patiënten, cliënten, leerlingen, leningaanvragen, enzovoorts) wordt op maat gemaakt op basis van onderliggende AO en compliance-eisen.

 

  • Financial & management accounting modules, met flexibele, op maat gesneden rapportages die door de eindgebruiker te genereren zijn.

 

  • Formulierenafhandeling wordt hierbij gedaan met een pdf en activepdf server.

 

  • Hosting op een ISO-27001 gecertificeerde colocatie, en data-versleuteling door middel van SSL-encryptie.